Librazhd – Mësuesi Frymëzon

Librazhd – Mësuesi Frymëzon

Shpërndaj:

Librazhdi dhe Perrenjasi nuk jane larg Tiranes. Nje fjale na ndan, po aq sa na bashkon. Mesuesit e dy qyteteve u bene pjese e Fit For Future me deshiren per te rritur vleren e femijeve neper shkolla. Vizitore speciale, Senadi dhe Jora <3 Ju faleminderit per interesimin, per vemendjen, per deshiren per zhvillim. Ne fund te fundit, duhet te luftojme per…

More info

Mësuesi Frymëzon – Lezhe

Mësuesi Frymëzon – Lezhe

Shpërndaj:

Mësuesi frymëzon – Dje me mësuesit e mirë të Lezhës që mbushën sallën e QKF, për një botëkuptim të guximshëm që fle tek secili prej nesh, por që duhet të zgjohet në çdo shkollë e në çdo shtëpi… Faleminderit që erdhët dhe mirënjohje për vëmendjen dhe pjesëmarrjen e madhe. “Duhet të ndezim një dritë në shkolla, ose duhet të ndezim…

More info

Festivali Rinise – World Vision

Festivali Rinise – World Vision

Shpërndaj:

Mbi 350 fëmijë, të rinj, prindër, adoleshentë, personazhe të njohur publik, profesionistë të mbrojtjes së fëmijëve dhe përfaqësues të institucioneve, u mblodhën sot në Qendrën Rinore të Katedrales Orthodhokse, nën të njëjtin mesazh: “Duhet një botë e tërë për t’i dhënë fund dhunës ndaj fëmijëve!” Nuk ka shpërblim më të madh se të fitosh zemrën e të rinjve 🌻 World Vision in…

More info

Hymeri Group

Hymeri Group

Shpërndaj:

Hymeri Group eshte nje nga kompanite me serioze ne Kosove dhe Shqiperi, qe u be pjese e Programit Fit For Future, dedikuar biznesit, produktivitetit si pasoje e mendesise pozitive dhe komunikimit mes stafit. Fryma e lidershipit a percillet ne çdo unaze te kompanise? Ku ka vizion, ka zgjidhje. Pergezime stafit menaxherial dhe operacional per perfshirjen dhe dedikimin 🏆🏆 #fitforfuture #hymerigroup #hymeriklemmann #MeisterTc #thirremjeshtrin #businesscoach #mendesipozitivebisnesi #komunikim #lidership #managementconsulting    …

More info