Hymeri Group

Hymeri Group

Shpërndaj:

Hymeri Group eshte nje nga kompanite me serioze ne Kosove dhe Shqiperi, qe u be pjese e Programit Fit For Future, dedikuar biznesit, produktivitetit si pasoje e mendesise pozitive dhe komunikimit mes stafit. Fryma e lidershipit a percillet ne çdo unaze te kompanise? Ku ka vizion, ka zgjidhje. Pergezime stafit menaxherial dhe operacional per perfshirjen dhe dedikimin 🏆🏆
#fitforfuture #hymerigroup #hymeriklemmann #MeisterTc #thirremjeshtrin #businesscoach #mendesipozitivebisnesi #komunikim #lidership #managementconsulting

 

 

 

Leave a comment