Çfare do t’i thoja vetes sime 15-vjeç?

Çfare do t’i thoja vetes sime 15-vjeç?

Shpërndaj:

Çfare do t’i thoja vetes sime 15-vjeç? 🌻
Sot me te rinjte nga mosha 13-18 vjeç…. Shikojeni çfare pasurie leme pa vemendje e pa sistem edukimi qe frymezon.

#YouthUP #motivationalspeech
Arma kunder dhunes eshte fjala…dhe mendimi qe e prodhon ate. @worldvisionalbaniakosovo
Festivali i Rinise

 

 

Leave a comment