Festivali Rinise – World Vision

Festivali Rinise – World Vision

Shpërndaj:

Mbi 350 fëmijë, të rinj, prindër, adoleshentë, personazhe të njohur publik, profesionistë të mbrojtjes së fëmijëve dhe përfaqësues të institucioneve, u mblodhën sot në Qendrën Rinore të Katedrales Orthodhokse, nën të njëjtin mesazh: “Duhet një botë e tërë për t’i dhënë fund dhunës ndaj fëmijëve!”

Nuk ka shpërblim më të madh se të fitosh zemrën e të rinjve 🌻
World Vision in Albania and Kosovo

#speech #YouthUp #FestivaliiRinisë #worldvision #youthempowerment

 

Leave a comment