Mësuesi Frymëzon – Lezhe

Mësuesi Frymëzon – Lezhe

Shpërndaj:

Mësuesi frymëzon – Dje me mësuesit e mirë të Lezhës që mbushën sallën e QKF, për një botëkuptim të guximshëm që fle tek secili prej nesh, por që duhet të zgjohet në çdo shkollë e në çdo shtëpi… Faleminderit që erdhët dhe mirënjohje për vëmendjen dhe pjesëmarrjen e madhe.

“Duhet të ndezim një dritë në shkolla, ose duhet të ndezim një zjarr. Sepse është e rëndësishme të kuptohet se nuk edukohet vetëm mendja, por edhe zemra dhe kjo është më kryesorja. Ju edukoni 20 për qind të popullsisë, që nesër do të jetë 100 për qind e ardhmja e Shqipërisë.

Video e takimit në youtube:

#fitforfuture #teacher #inspire #zhvillim #educationisthekey #arlindacausholli
Fotot: Armand Habazaj, Marko Kamberi

Lezhë, 12 Shtator 2019

 

 

Leave a comment