Librazhd – Mësuesi Frymëzon

Librazhd – Mësuesi Frymëzon

Shpërndaj:

Librazhdi dhe Perrenjasi nuk jane larg Tiranes. Nje fjale na ndan, po aq sa na bashkon. Mesuesit e dy qyteteve u bene pjese e Fit For Future me deshiren per te rritur vleren e femijeve neper shkolla. Vizitore speciale, Senadi dhe Jora 

Ju faleminderit per interesimin, per vemendjen, per deshiren per zhvillim. Ne fund te fundit, duhet te luftojme per formim nxenesish. Shkolla eshte per ata, jo per ne.

#mesuesifrymezon #fitforfuture #fuqizimfemije #zgjimmesuesish

Video :
https://www.facebook.com/arlinda.causholli/videos/1441198306032549/

Leave a comment