Check point Margarita/TEDx Talk

Check point Margarita/TEDx Talk

Shpërndaj:

I am from Albania. I was raised in two different worlds: one of communism, and one of democracy. Under dictatorship, we restrained ourselves from expressing our real feelings; in pluralism we can, but often don’t know how. When I was a child, we would go to visit family friends, sometimes I was offered a piece of candy, but not more…

More info

Për mësuesit, për ne

Për mësuesit, për ne

Shpërndaj:

-Fatjon, më trego një histori të bukur. – Çfarë historie zysh? – Një histori që të ka frymëzuar, që ka një mesazh pozitiv, që të ka dhënë forcë! Ma trego. – Por kemi matematikë tani… – Mirë, më trego një numër që të frymëzon, pse të frymëzon, pse e sheh veten të lidhur me këtë numër? – Zysh, po kemi…

More info

Çdo gjë kthehet

Çdo gjë kthehet

Shpërndaj:

Ju jeni pjesa më e bukur e jona. Ndaj unë jam shumë e kujdesshme kur më jepet kohë të flas përpara jush, që ta çmoj në radhë të parë për vete dhe më pas të zgjedh fjalët më të mira që i përkasin kësaj ndjesie, e që ju përkasin edhe ju. I jam bashkuar Programit Tungjatjeta, të World Vision, rreth…

More info