FFF Prishtine

FFF Prishtine

Shkojmë në Prishtinë javës që vjen:) Për studentët, mësuesit dhe prindërit….trekëndëshi themeltar i shoqërisë. Fit For Future shkon në Kosovë, me një bashkëpunim të çmuar të dy institucioneve që harrojnë harresën për kë ka më shumë nevojë e dashni <3 Faleminderit pafund, Autizmi Flet dhe Instituti Kosovar për Logopedi. Shihemi në Prishtinë më 26 Tetor 2019. Me studentët si fillim. Për…

More info