Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Innovation in Teaching”

8 October, 2019 @ 5:00 pm - 6:00 pm

Për mësuesit e rinj: Për të gjithë që kanë zgjedhur profesionin e mësuesit: Organizata AISEC organizon më 8 Tetor 2019, ora 17.00, takimin “Innovation in Teaching” ku do të ndajmë së bashku, risitë e mësimdhënies, qasja e një mësuesi që punon në Shqipëri, qytet, apo fshat, psikologjia e tij ndaj misionit çfarë ndryshimi mund të bëjmë.

Data: 8 Tetor 2019
Vendi: Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë
Ora 17.00
Linku i aplikimit, si më poshtë

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnRx0mULHYz24yhxhKAtBCF39n7hhmHNXO-U742vlkXdtfEg/viewform?fbclid=IwAR3CODYa99J3B5UBTpWwNby-WEqP5lCRlS_mZh15drVagiGt47kFrTGir4k

Details

Date:
8 October, 2019
Time:
5:00 pm - 6:00 pm
Event Category:

Venue

Tiranë
Tiranë, Albania

Organizer

AISEC Albania
View Organizer Website