Elementi i butë

Elementi i butë

Shpërndaj:

Janë të rrallë ata që kërkojnë zhvillimin e vetes, përmirësimin e qasjes ndaj kohës, biznesit, njerëzve e të ardhmes. Alfred Marku i Rapsodisë është një nga ata, shpirt artisti, duararte, e mendje vizionare.

Mentorimit personal ia kemi vënë emrin “Elementi i butë”. 😊

Fokus tek biznesi dhe njeriu….ne ngrihemi duke ngritur të tjerët.

#fitforfuture #personalmentoring #businessmentor

Leave a comment