Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz

Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz

Shpërndaj:

Duhet guxim per te organizuar dhe per te cuar perpara vizionin e artit ne Shkoder dhe Shqiperi, sidomos ne keto kohe pandemie, por Shkodra e ka bere gjithmone dhe une jam shume e lumtur per kete fakt, e ndaj cdo tingull meriton duatrokitje dhe cdo artist mirenjohje. 🎶 Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz🎶 Nata finale e 15 Shtatorit.

Nderkohe, te gjithe keto artiste te talentuar, i lidh nje qender fantasike qe quhet Arka, qender per zhvillimin e rinise dhe artit, dhe qe padyshim ben diferencen per te krijuar vazhdimesi ne art, kultivimin e tij nga rinia dhe jo vetem. Perqafime te gjitheve!

Leave a comment