Sa herë bie një flamur

Sa herë bie një flamur

Shpërndaj:

Trupi i major Klodian Tanushit mbërriti sot ne atdhe dhe u mbulua me këtë flamur, që paloset me kujdes nga këta ushtarakë me doreza të bardha. Sa herë bie një flamur në gjysëm shtizë, mendoj për idealin e një paqeruajtësi shqiptar dhe a përfaqësohet Shqipëria me të. Dhuna që pamë së fundmi nga të gjitha palët e politikës, përfaqëson pjesën më…

More info

Lajmëtari jeni vetem ju

Lajmëtari jeni vetem ju

Shpërndaj:

Zëri dhe shpirti i protestës që filloi me Universitetin e Arkitekturës dhe u shtri me universitetet e tjera shqiptare, është zëri më i bukur që kam dëgjuar këto 28 vjet dhe shpirti më i ndritur që zgjoi shpresën e të gjithë shqiptarëve që kanë fjetur, që janë rrjepur, që janë trajtuar pa dinjitet, në pronë, në drejtësi, në zyra pushtetarësh, në…

More info